Starity

Channing Tatum és Jenna Dewan újra egy filmben

2012. augusztus 13. 21:09   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chaning Tatum és Jenna Dewan sokat köszönhet első közös filmjüknek, ami nem csak sikert hozott számukra, de szerelmet is.

hirdetés
Channing Tatum és Jenna Dewan újra egy filmben

Channing Tatum ezúttal ismét feleségével, Jenna Dewannel tűnik fel a mozivásznon. A pár a Step Up című film óta nem forgatott közösen, most viszont úgy érezték, hogy itt az ideje újra közös filmben szerepelniük. Nem is egy kisebb szerepet, hanem főszerepet játszanak a 10 Years című romantikus vígjátékban.

A történet egy 10 éves osztálytalálkozó körül zajlik ahol is a Channing által megformált jóképű Jake szeretné eljegyezni szíve választottját, akit természetesen Jenna alakít majd. Azonban a nyugodt kedélyeket megzavarja az ex-barátnő akit Rosario Dawson fog eljátszani.

A rendező Jamie Linden, akivel Tatum nem először dolgozik együtt, hiszen ő volt a forgatókönyvírója a Kedves John! című filmnek is, ahol a 32 éves színész John Tyree karakterét formálta meg. A film amerikai premierje szeptember 14-ére lett kitűzve, a magyar megjelenésről pedig még nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek