Starity

Miley Cyrus brutálisan rövidre vágatta a haját

2012. augusztus 13. 11:11   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy meglepetést okozott a rajongói körében azzal, hogy a tegnapi nap folyamán brutálisan rövidre vágatta a haját. Az utálói máris elkezdték ostromolni, a rajongói pedig még jobban kedvelni, ugyanis nem ok nélkül vált meg a frizurájától.

hirdetés
Miley Cyrus brutálisan rövidre vágatta a haját
Fotó: Twitter

Nemrég még csak egy kisebb hajvágásról volt szó nála, valamint arról, hogy beszőkült, de nem állt le, és újabb tettel hökkentette meg a rajongóit.

Tegnap Miley kitett egy képet a Twitter-fiókjára, amint Chris McMillan mesterfodrász épp lenyisszantja szőke fürtjeit, és az ezután következő képáradaton már egy rövid hajú, büszke nőt láthattunk, aki nem szégyelli új külsejét.

Természetesen a mikroblogon rögtön elkezdődött az utálkozás az egykori Diseny-csillag tette miatt, de Miley mindössze annyival elintézte, hogy akinek nem tetszik az inkább maradjon csendben.

Apa mindig azt mondta nekem, hogy a vélemény olyan, mint egy s*gglyuk – mindenkinek van egy. Nagyon szeretem a hajam. Boldognak, szépnek, és szabadnak érzem magam – fejtette ki a véleményét.

Mielőtt viszont bárki megvádolná az énekesnőt azzal, hogy csak a figyelemfelkeltés miatt nyíratkozott meg, azt el kell keserítenünk, ugyanis ezzel egy rákellenes jótékonysági szervezetet támogat.


Annyira jól érzem magam a bőrömben – csiripelte Miley.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek