Starity

Megérkezett Taylor Swift új kislemeze

2012. augusztus 14. 11:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a fiatalkora ellenére már hat Grammy-díjjal büszkélkedő énekesnő legújabb dala, a We Are Never Ever Getting Back Together. A szám az október 22-én érkező, Red című album első kislemeze.

hirdetés
Megérkezett Taylor Swift új kislemeze

A 22 éves énekesnő hatalmas sikereket ért el előző korongjaival, Fearless című nagylemeze az Év albuma kategóriában nyert a Grammyn, Speak Now című albumával pedig, többek közt hat hétig vezette az amerikai Billboard 200-ot. Taylor most ezeket az eredményeket szeretné felülmúlni új lemezével, melyről tegnap mutatták be az első dalt.

Az énekes-dalszövegírónő augusztus 13-án webcsetet tartott, ahol rengeteg információt elárult új albumáról. A lemez az igen egyszerű, Red címet kapta, és október 22-én jelenik majd meg az Egyesült Államokban. A korong borítójára is fény derült tegnap, mely a címhez hasonlóan egyszerű és letisztult.

A Red témája hasonló lesz majd, mint Taylor korábbi albumainak, de az énekesnő elmondása szerint szomorúbb lesz a hangulata. A lemezen tizenhat dal kap helyet, és olyan közreműködőkkel találkozhatunk majd rajta, mint Dan Wilson, Lori McKenna, Ed Sheeran vagy Mark Foster. A country-pop énekesnő azért érezte szükségét több előadó segítségének, hogy változatosabb legyen a korong, mivel a legutóbbi albumora egyedül írta számait. Taylor azt is elárulta, hogy a Red-et több országban is népszerűsíteni fogja, a cél valószínűleg ismét az első heti egymillió eladott példányszám lesz.

A bájos énekesnő az információk mellett elárulta új dalának címét, és nem sokkal később be is mutatta azt. A We Are Never Ever Getting Back Together kissé eltér Taylor többi szerzeményétől, távolabb áll a countrytól, így eléggé megosztotta a rajongókat is. A szám vidám hangulatú, gyorsabb tempójú, és jobban beleillik a mai átlagba, mint Swift korábbi dalai, pedig sokan a Safe & Sound stílusát várták most is, mely nagyon is bejött az énekesnőnek.

A We Are Never Ever Getting Back Together persze csak az első szám a korongról, és a választás valószínűleg ezért esett erre, mert slágergyanús, és rádióbarát, így az album többi szerzeménye ettől eléggé eltérhet, és a közreműködők is bizakodásra adnak okot. A Red első kislemezeként érkezett dal természetesen már most első az amerikai iTuneson, így valószínűleg hasonlóan sikeres lesz, mint az eddigiek. A számhoz hamarosan videoklip is érkezik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek