Starity

Vanessa Paradis először ad interjút a szakítás óta

2012. augusztus 15. 09:09   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a színésznő eddig nem állt kamerák elé, a francia Elle magazin riporterének adott interjújában azért esett néhány szó Johnny Deppel való szakításról is.

hirdetés
Vanessa Paradis először ad interjút a szakítás óta

„El tudja képzelni, milyen érzés?” – tette fel a kérdést Vanessa Paradis a francia Elle magazin szerkesztőjének, aki a kétszeres anyát a különválás miértjéről kérdezte. Azonban Vanessa így nyilatkozott: „Ki mondta, hogy a művészek eladják a lelküket és mindent ki kell tálalniuk magukról? Nem akarok Johnnyról beszélni. Ami történt, az csak ránk tartozik.”

Ezért persze senki nem hibáztathatja, hiszen mi sem fájdalmasabb, mint ha az egész világ róluk pletykál, de a bulvármédiát sajnos vagy nem az ilyen jellegű hírek tartják életben, a hírességek legnagyobb bánatára.

„Egyszerűen borzalmas, hogy vannak emberek, akik a fájdalmunkból üzletet csinálnak” – véleményezte a sajtót a 39 éve színésznő, akinek következő filmjét Cornouaille címmel mutatják be hamarosan, így a közelgő premier szükségszerűen hozza magával a szakításukat érintő nem csupán kínos, vagy kellemetlen, de fájdalmas és dühítő kérdéseket is.

„A munkám része, hogy a nyilvánosság elé álljak és a filmet népszerűsítsem. De számomra ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ezért minden mást eldobjak.”

Az első reakciót leszámítva később már teljesen nyugodtan válaszolt a Johnnyval kapcsolatos pletykákra: „Elégedett vagyok az életemmel. Bár nincs receptem a boldogságra, úgy hiszem, hogyha feltétlenül vágyom rá, az bőven elegendő. Pontosan ott vagyok most, ahol lenni akarok.”

Vanessa a szétválás után továbbra is ingázik az USA és Franciaország között. „A gyermekeink az államokban járnak iskolába. Napról-napra egyre függetlenebbek lesznek. A lányunk tehetséges énekes, a fiunk rengeteget gitározik.”

Johnny Depp és Vanessa Paradis botrányos szakítása június végén vált csak hivatalossá, ám a tévhitekkel szemben tisztázni kell, hogy bár két közös gyermekük van, Lily-Rose (13) és Jack (9), 14 éves kapcsolatuk során sosem házasodtak össze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek