Starity

Hónapok óta csalta egymást Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

2012. augusztus 15. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hosszú ideje csak színjáték volt a két sztár házassága. Állítólag Bereczki civil lányt, Szinetár pedig egy kollégát szeret egy ideje.

hirdetés
Hónapok óta csalta egymást Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán nemrég egy közleményben tudatta a nagyérdeművel: békében elválnak útjaik. Állítólag a közeli ismerősöket nem lepte meg a hír, sőt már várták ezt az elkerülhetetlen lépést, ugyanis titokban egy ideje már mindkettejük másnál kereste a boldogságot – tudta meg a Blikk.

A lap egyik informátora szerint Bereczki már március óta randizgat egy lánnyal, közben Dórával való viszonya már csak látszatkapcsolat volt.

„Áprilisban már mindenki arról beszélt az Operettben, hogy Zolinak sokkal diszkrétebben kellene csinálnia. Vagy jelentsék be Dórival, hogy hivatalosan is vége közöttük mindennek, vagy vigyázzon, ne bukjon le, mert így már a kollégáknak volt nagyon kellemetlen” – mondta a forrás.

Szinetár állítólag tudott a titkos viszonyról, de közben ő is talált magának egy párt, A mizantróp című darab egyik szereplőjét. Közeli kollégák szerint a két színész között két hónapja forr a levegő – persze csak titokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek