Starity

Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából

2012. augusztus 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyobbat bukott Kristen Stewart a félrelépésével, mint az várható volt. A már szinte biztos munkáját, a Hófehér és a vadász folytatását is elvesztette.

hirdetés
Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából

Kristen Stewart többet vesztett a félrelépésével Robert Pattinsonál, hiszen amióta nyilvánosságra került félrelépése, sorra bukja el az addig biztosnak gondolt munkáit. Nemrég Nick Cassavetes romantikus drámájának főszerepéről kellett lemondania, most pedig kiderült, hogy a Universal is kihagyja őt a Hófehér és a vadász folytatásából. A döntés azért is meglepő, mert Kristen az első rész címszereplője volt, és nem gyakran fordul elő, hogy egy franchise első és második része között a stúdió eldob egy főszereplőt.

A módosított tervek szerint az új rész egy spin-off mozi lesz, amelynek főszereplője a Vadász, úgyhogy Kristen Stewart kiiktatásával Chris Hemsworth nyerte a legtöbbet, hiszen a karaktere igencsak kibővülve tér vissza a filmvászonra.

Azt még nem lehet tudni, hogy a rendezői székben Rupert Sanders fog-e ülni, az viszont már biztos, hogy az író David Koepp távolmarad a folytatástól, mivel a körvonalazódó új koncepció már nem abban a mederben halad, amire Koepp leszerződött.

A Unviersal stúdió szóvivője szerint „a stúdió jelenleg opciókat kutat a franchise folytatásához”.

Kétségtelenül furcsa lett volna, ha a botrány kirobbanása után Kristen Stewart és Rupert Sanders újra együtt dolgozott volna, ugyanakkor még mindig nem világos, hogy miért azt a döntést hozta meg a stúdió, hogy a színésznőt hagyják ki a folytatásból.

Az eredeti tervek szerint egyébként két film készült volna Hófehér karakterével és egy harmadik a Vadásszal, de úgy tűnik, hogy Hófehértől örökre el kell búcsúznunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek