Starity

Színészi karrierbe kezd az olimpiai úszó

2012. augusztus 16. 10:10   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai csapatban úszó többszörös olimpiai bajnok, Ryan Lochte új babérokra tör, méghozzá a színészetben. Vendégszereplést vállalt a Beverly Hills 90210-ben.

hirdetés
Színészi karrierbe kezd az olimpiai úszó

Ryan Lochte úszó már annyira népszerű az amerikai közönség körében, hogy a rendezők úgy döntöttek, a fiatal tehetség vendégszerepet kap a Beverly Hills 90210 című megújult sorozatban. Nagy művészi intuíciókra nincs is szüksége, hiszen rövidke szereplésében nem kisebb személyt játszik, mint saját magát.

Az amerikai nézőknek is várniuk kell, hiszen náluk csupán október 29-én kerül adásba az úszó srác, a magyar televíziókba pedig valószínűleg csak később jut el a Beverli Hills-i szívtipró.

Lochte előtt nem csupán a Beverly Hills áll nyitva, hiszen a tehetséges úszó ötszörös olimpiai aranyérmes, tizenkétszeres hosszútávon, rövidtávon pedig tizenháromszoros világbajnok.

A fiatal sportcsillag egyébként nemrég költözött Los Angelesbe, hogy elkezdje karrierjének egy új szakaszát. De vajon miért nem dob piacra inkább trendi fürdőruhákat és szerepel inkább a Baywatchban? Nem tudni, mindenestre hazánkban is volt már példa hasonlóra, amikor Gyurta Dani szerepelt a Barátok Köztben szintén saját magát játszva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek