Starity

Októberben jelenik meg az All Time Low új albuma

2012. augusztus 16. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bejelentette az All Time Low a legújabb albumuk, a Don't Panic hivatalos kiadási dátumát. Eszerint a lemezt október 9-ére várhatjuk.

hirdetés
Októberben jelenik meg az All Time Low új albuma

Mint az már kiderült, az All Time Low előző albuma a Dirty Work nem hozta meg a várt sikereket a bandának, ezért még 2011 végén bejelentették: új albummal készülnek.

Az albumhoz a dalokat januárban kezdték el megirni és áprilisban már fel is vették hozzá a demóanyagot. Azóta kiadták első egyéni dalukat az albumról június elsején a The Reckless And The Brave-et.

Mivel sok dolog még ekkor tisztázatlan volt az albummal kapcsolatban, sőt ekkor még nem is volt kiadójuk a fiúknak, mellette pedig még turnéztak is, a nyár elején hanyagolták az új lemezt.

Azonban mikor júliusban visszaszerződtek a Hopeless Records lemezkiadóhoz, minden munkálat felgyorsult és már agusztus elején véget is értek a dalfelvételekkel a munkálatok.

A múlthéten a banda több helyen is publikálta, hogy a lemez cime Don't Panic lesz, és nagy valószinűségge október 9-én érkezik a boltokba.

A banda nemrég egy új fotósorozaton vett részt, videoklipet forgattak hétfőn, de tegnap már repülőgépre is szálltak, hogy legújabb Európai turnéjuk kezdetét vegye agusztus 16-án.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek