Starity

Selena Gomez nem akarja elsietni a házasságot

2012. augusztus 16. 09:09   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Többször röppentek már fel pletykák, miszerint Selena Gomez és barátja, Justin Bieber a közeljövőre tervezik egybekelésüket, de kiderült, a feltételezéseknek nem volt igazságalapja.

hirdetés
Selena Gomez nem akarja elsietni a házasságot

Selena Gomez és Justin Bieber közel két éve vannak együtt, ez idő alatt hol kirobbanó boldogságban, hol szakítófélben – legalábbis a pletykák szerint. Természetesen nem tudhatjuk, melyiknek mennyi igazságalapja volt, ám annyi már biztos, hogy a fiatalok nem terveznek Miley Cyrus és Liam Hemsworth nyomdokaiba lépni.

Selenát a napokban arról faggatták, milyen is a kapcsolata barátjával, valamint mennyire komolyak a dolgok kettejük között.

„Ez vicces. Szerencsés lánynak mondhatom magam, de soha nem siettem el semmit az életemben. A házasság és minden más dolog tudom, hogy egyszer velem is meg fog történni, de nem hinném, hogy mostanában. Nem régiben töltöttem be a huszat, úgy érzem, még fiatal vagyok ahhoz, hogy elkötelezzem magam” – nyilatkozta a színész-énekesnő.

Úgy tűnik, hogy bármennyire is boldog a páros, Selena nagyon jól tudja, hogy még nem elég érett egy házassághoz, és inkább karrierjére koncentrál, ami egyébként jelenleg sem szünetel, hiszen szorgosan dolgozik következő filmjén, mely a Feed the Dog címet kapta. Erről egyelőre több információ nem derült ki, szóval a részletekig sajnos még várniuk kell a rajongóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek