Starity

Mila Kunis mindent megtesz Macaulay Culkin javulása érdekében

2012. augusztus 16. 08:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerűbb színésznő nagyon aggódik exbarátjáért, aki egyre mélyebbre süllyed, és komoly drog- és alkoholproblémákkal küzd.

hirdetés
Mila Kunis mindent megtesz Macaulay Culkin javulása érdekében

A Fekete hattyú és a Barátság extrákkal sztárjáról eddig is lehetett tudni, hogy aranyból van a szíve, és segítőkész ember, amit újra bebizonyított, mivel nagyon a szívén viseli exbarátja, az egykori gyereksztár, Macaulay Culkin egyre rosszabb sorsát.

Bár Mila jelenleg Ashton Kutcherrel randizgat, még mindig jó barátságot ápol egykori kedvesével, akivel 2010 vége fele szakítottak. A fiú mostanában sorra halmozza a botrányokat, rendőrségi ügyek, drog- és alkoholproblémák, elvonókúra és minimális munka jellemezték Macaulay elmúlt éveit, ami már exbarátnőjének is szemet szúrt, és nagyon szeretne segíteni neki.

„Mila hívta, hogy menjenek el ketten egy hétvégére Balira pihenni, majd mikor először meghallotta Mac hangját, sírva fakadt. Később megpróbálta megértetni vele, hogy keressen fel egy rehabilitációs klinikát, mert még nem késő, hogy jobban legyen. A lány hosszasan próbálta meggyőzni, hogy szüksége van rá, de ő csak ezt hajtogatta: »Nem tudom, miről beszélsz Mila. Én remekül vagyok.« Mila nem nyugodott bele a dologba, hiszen hallotta, hogy mostanában Macaulaynek gondjai vannak a heroinnal, nagyon aggódik érte, és továbbra sem hagyja annyiban" – mondta egy forrás a National Enquirernek.


a Reszkessetek, betörők! Kevinje napjainkban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek