Starity

Kristen Stewart: „Miért csak én vagyok a rosszfiú?”

2012. augusztus 17. 13:01   |   Szerző: littlevamp103

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Kristen Stewart lebukott, rendesen kicsúszott a talaj a lába alól. Érti, hogy rosszat tett, de az már nem tetszik neki, egyedül kell elvinnie a balhét.

hirdetés
Kristen Stewart: „Miért csak én vagyok a rosszfiú?”

Amióta az újságok leközölték, hogy Kristen Stewart megcsalta szerelmét, Robert Pattinsont, rövid időn belül szinte mindent elveszített. Azonkívül, hogy párkapcsolatának lőttek, karrierje is egy hajszálon függ, hiszen egy új projektből kirúgták, valamint a Hófehér szerepét is bukta, annak ellenére, hogy az ő karaktere volt a címszereplő. Most, hogy ő Hollywood leggyűlöltebb sztárja, betelt nála a pohár, és meglepő nyilatkozatot tett.

„Rupert hatalmi fölényben volt, ez az egész nem csak az én hibám. Én vagyok az egyetlen, aki ennek az egésznek megissza a levét, ez igazságtalanság.Tudom, hogy nem kellett volna ezt tennem, de miért csak én vagyok a rossz fiú?” – foglalta össze Stewart véleményét a TMZ.

Való igaz, aki a legtöbbet vesztette ezzel, az egyértelműen Kristen, hiszen Rupert Sandersnek megbocsátott a felesége, és arról sem tudunk, hogy kirakták volna a Hófehér és a vadász stábjából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek