Starity

Young G külföldre menne Lakatos Yvettel

2012. augusztus 17. 22:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vadiúj formációval jelent meg a zenei palettán a Való Világ Bécije. A rapper a Megasztár dalospacsirtájának közreműködésével whYBe néven próbál a külföldi piacra betörni.

hirdetés
Young G külföldre menne Lakatos Yvettel

Az egykori villalakó egy percig sem tétlenkedik, mindent megtesz, hogy álmát valóra váltsa. Young G néven Düki segítségével hamar berobbant a hazai zenei életbe, viszont az együttműködésük pereskedésbe fulladt. A rapper azonban bebizonyította, hogy saját lábán is megáll, alig több mint egy hete jelent meg új száma, amely már sokkal érettebb hangzásvilágot vonultatott fel.

Béci viszont nem csak a hazai rapzenében szeretne sikerket elérni, nem titkolt szándéka külföld meghódítása. Ehhez nem kell más, mint némi angoltudás, egy jól hangzó név, egy slágergyanús nyári dallam és persze fülbemászó női vokál. Utóbbit a Megasztár korábbi versenyzője, Lakatos Yvette valósítja meg, aki a klipben látottak alapján bármely nagyobb világásztár mellett is megállná a helyét. A formáció neve whYBe, ami pedig az angoltudást illeti, Béci akcentusán van még mit csiszolni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek