Starity

Megjelent Megan és Liz Mace legújabb slágergyanús dala

2012. augusztus 19. 09:09   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mace ikrek már régóta próbálkoznak dalokkal és videoklipekkel, de talán ez a dal lesz az, ami nagyot üt majd a médiában.

hirdetés
Megjelent Megan és Liz Mace legújabb slágergyanús dala

A Megan & Liz néven futó formáció hatalmas sikernek örvend a YouTube-on. Legsikeresebb daluk, az Are You Happy Now? már jó célt szolgált, hiszen nagy szerepet játszott a Band Against Bullying rendezvény létrejöttében, ahol a lányok több együttessel a megfélemlítés ellen léptek fel.

Legújabb dalukat nagy várakozás övezte a rajongók körében. A Bad For Me című dal egy tipikus tinédzserproblémát boncolgat, hiszen sok lánnyal előfodul, hogy nem a megfelelő fiúba szeret bele, mert az csak kihasználja őt. A klipben is jól látható ez, hiszen a főszereplő fiú egyszerre négy lányt is bolondít, de mint mindig, a rossz elnyeri méltó büntetését, mert a lányok rájönnek a cselre és bosszút álnak.

A dal videoklipje egyes országokban már a zenecsatornákon megy, valamint naponta többször játszák a rádiók is. A Bad For Me egy nagyon populáris dal, fülbemászó dallama miatt sokan hamar megkedvelik.

Talán ez lesz az a dal, ami áttörést jelent a Mace ikrek számára? Az is elképzelhető, hogy olyan karriert futnak be, mint a Karmin, akik egyébként Liz egyik kedvenc együttese, és akik ma már hazánkban is ismertek. Hiszen ők is hasonlóképpen kezdték, feldolgozásokkal.

A lányok manapság fesztiválokon lépnek fel, ahol népszersítik a Bad For Me-t, valamint egy teljesen új albummal is készülnek, melynek megjelenéséről még nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek