Starity

Tamara Feldman és Yin Chang visszatér a Gossip Girlbe

2012. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem maradnak tétlenek a Gossip Girl készítői, hiszen újabb karakterek térnek vissza a sorozatban, akikről szinte már el is feledkeztünk. A készítők ezúttal Poppy Lifton és Nelly Yuki karakterét varázsolják vissza az októberben debütáló Pletykafészek hatodik évadában.

hirdetés
Tamara Feldman és Yin Chang visszatér a Gossip Girlbe

A Gossip Girl utolsó évadának forgatása még tart, azonban már így is sok infromációval lettünk gazdagabbak a lezáró évadról. A sorozat készítői újabb szálakat és szereplőket vonultatnak fel, ezzel csavarva a szálakat, s megoldva a rejtélyeket. A rajongók bánatára, ez az utolsó évad lesz, azonban a múlt beköszönt az Upper East Side-ra, és talán ott is marad. Az ötödik évad fináléjában már visszatért Bart Bass néhány rész erejéig, azonban a hatodik évadban nem csak ő lesz az egyedüli.

A forgatási képekből ítélve, Nelly Yuki karaktere is vissza fog térni, azonban mindemellett a második évadban megismert Poppy Lifton személye is látható lesz a képernyőkön. A harnadik évadban, Poppy párja, Gabriel segítségével pénzt loptak Serena családjától. Egy bennfentes nyilatkozása alapján kiderült, hogy Poppy újabb célpontot keres, akit jól rászedhet.

A sorozat idén ősszel fog indulni a CW-csatornán, s szerencsénkre, már megjelent egy előzetes a hatodik évadról. Sajnos az előzetes az előző évadokból van javarészt összevágva, azonban pár új jelenetet is kaptunk ízelítőként a hatodik évadból. A Chair rajongók örülhetnek, hisz szinte nekik készült az előzetes, akik pedig a Dan és Blair-párosnak szurkoltak, nos nekik csupán az emlékezés marad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek