Starity

Katie Holmes bocsánatot kér Tom Cruise-tól

2012. augusztus 18. 15:03   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevés sztárpár házassága végződik valódi megegyezésben, Tom Cruise és Katie Holmes igyekeznek minél kevesebb fájdalmat okozni lányuknak, Surinak.

hirdetés
Katie Holmes bocsánatot kér Tom Cruise-tól

Úgy tűnik, hogy Katie és Tom számára a különválás meglehetősen pozitív hatással volt. Hogy a puszta számítások vagy a hátsó szándék nélküli kölcsönös tisztelet segít-e, nem tudni. Egy biztos: nem sok hollywoodi sztárpáros válásakor fordult már elő, hogy a felek ócsárlás és vádaskodás nélkül el tudtak volna válni.

Tom vesztett, így hatalmas meglepetés, hogy soha, egyetlen rossz megjegyzést sem ejtett Katie-ről. Ez az egymás kölcsönös tiszteletét mutatja. Egy forrás szerint Katie bocsánatot kért Tomtól: „Katie gyakorlatilag letámadta Tomot azzal, hogy válni akar. A nyilvánosság előtt nem is akar beszélni az esetről. Nagyon hálás érte, hogy Tom bebizonyította, nemcsak anyagilag, de emberként is nagylelkű. Bocsánatot kért a viselkedéséért.”

Különösen a kislányuk, Suri miatt próbál a pár közös nevezőre jutni. Mint már korábban említettük, a kislány New Yorkban fog iskolába járni, így szülei, Katie és Tom tervei szerint együtt kísérik majd el az első tanítási napra. Eközben Tom korábbi feleségével, Nicole Kidman színésznővel közösen örökbefogadott gyermekeiről sem feledkezik meg, Connor és Isabella Cruise-ról.


Fotó: Twitter

Eközben az amerikai InTouch magazin azt találgatja, vajon mennyi a valóságalapja a két sztár közötti megegyezésre való törekvésben Katie részéről. „Vajon nem csak tetteti a farátságosságot, miközben saját fegyverét fordítja Tom ellen?”

Remélhetőleg a magazin állításai tévesek, hiszen mindig szép motiváció egy olyan párost látni, akik habár a kapcsolatuk zátonyra futott, mindent megtesznek, hogy a kis Suri élete ugyanolyan maradjon, mint azelőtt, és saját hiúságukat a második helyre téve, a lehető legkevesebb fájdalmat okozzanak a gyermeküknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek