Starity

Titokban házasodott össze a két színész

2012. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: kinga1023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még az eljegyzésüktől volt hangos a sajtó, most pedig kiderült, hogy pénteken össze is házasodott Erdélyi Tímea és Szente Vajk.

hirdetés
Titokban házasodott össze a két színész

A Blikk információja szerint a nyilvánosság kizárásával pénteken tartotta az esküvőjét a két színész, Erdélyi Tímea és Szente Vajk. A páros két év után házasodott össze. A polgári és a templomi szertartást Cinkotán tartották.

Az egyik meghívott vendég elárulta a lapnak, hogy a Barátok közt Tildájának a menyasszonyi kontyát a szegedi színház egyik fodrásza készítette. A ruháját pedig a régebbi interjúkból kiderül, hogy a híres magyar divattervező Makány Márta készítette.

„Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy feleségül veszem. Az első találkozásunk után egyértelmű volt számomra, hogy ő az igazi. A természetességét és a könyörtelen őszinteségét szeretem benne a legjobban. A családalapítás még nem került szóba köztünk, de idővel természetesen szeretnénk majd gyermeket. Azonban ez nem az elkövetkező hónapok zenéje”nyilatkozta még az eljegyzés után Vajk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek