Starity

Jessie J-nek köszönhető egy kislány felépülése

2012. augusztus 20. 08:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már sok történetet hallottunk a zene gyógyító, és csodálatos erejéről, ami ismét bebizonyosodott, hiszen egy kislány Jessie J hatására ébredt fel a kómából.

hirdetés
Jessie J-nek köszönhető egy kislány felépülése
Fotó: The Sun

Ismét egy egészen megmagyarázhatatlan dolog történt, ami újra bebizonyította, hogy a zenének és a törődésnek csodálatos ereje van, hiszen egy kislány felébredt a kómából kedvenc énekesnője, Jessie J hatására.

Idén árprilisban a Nagy-Britanniában élő Atkin család autóbalesetet szenvedett, amikor egy teherautóval ütköztek. Az édesanya, Michelle, és az 54 éves nagymama, Theresa állapota nem volt súlyos, viszont a hat éves Tyla olyan szintű sérüléseket szerzett, hogy kómába került, nyolc napig ott feküdt, és már az orvosok is attól féltek, hogy soha nem fog tudni újra járni, beszélni vagy mosolyogni.

Máre viszont a kislány újra egészséges, boldogan játszik a barátaival a parkban, amit – édesanyja elmondása szerint – Jessie J-nek köszönhet, akinek nagyon hálás.


Tyla és édesanyja még a kórházban (Fotó: The Sun)

Michelle szerette volna, ha kedvenc énekesnője meglátogatná kislányát a kórházban, és nehézségek árán, de sikerült a terve, és Jessie ellátogatott a londoni Great Ormond utcai kórházba. A vadóc énekesnő fél óráig ült a kislány ágyán, gyengéden simogatta fejét, miközben Tyla kedvenc dalát, a Rainbowt énekelt neki. A lány nemsokkal ezután magához tért, és az állapota azóta rengeteget javult, ma már nem is látszik rajta a sérülések nyoma.

„Úgy vélem, hogy az angyali hangú Jessie J mentette meg Tylát. Visszaadta nekem a lányomat. Nagyon hálás vagyok neki!” – nyilatkozta az anya a The Sunnak.

Nem ez az első eset, hogy betegeket gyógyítanak meg kedvenc sztárjaik vagy dalaik, legutóbb például egy Adele-rajongó kislány ébredt fel a kómából szeretett dala hatására. Mindenesetre nagyon szép volt Jessie-től a látogatás, és biztosan ő is nagyon örül a kislány mostani állapotának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek