Starity

Szexképekkel zsarolták meg Shakirát

2012. augusztus 20. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy volt alkalmazottja úgy akart pénzt kicsikarni az énekesnőből, hogy megzsarolta: ha nem fizet neki, nyilvánosságra hozza a róla és barátjáról készült intim képeket.

hirdetés
Szexképekkel zsarolták meg Shakirát

Kínos helyzetbe került a kolumbiai énekesnő: egyik volt alkalmazottja megzsarolta. A Music News információi szerint az illető tulajdonában intim képek vannak, amelyen Shakira és az FC Barcelona sztárfocistája, Gerard Piqué látható, és azzal fenyegette őt, hogy ha nem fizet neki 250 ezer dollárt, felteszi a világhálóra a képeket, megmutatva ezzel azokat az egész világnak.

Shakira azonban nem dőlt be ennek, így zsarolójának a bíróság előtt kell majd felelnie a bűncselekményért, mivel beperelte őt.

Valószínűleg a volt alkalmazott tulajdonában semmiféle képek nincsenek. Januárban is volt már ilyen eset az énekesnő körül, amikor egy másik alkalmazottja ugyancsak pénzt követelt tőle, akkor egy állítólagos házi videó miatt. Ebből az ügyből sem lett semmi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek