Starity

Kiálltak a rajongók Robert Pattinson mellett

2012. augusztus 20. 08:08   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cosmopolis népszerűsítése közben az egyik műsorvezető túl személyes kérdésekkel kezdte bombázni Pattinsont, de a közönség a védelmére kelt.

hirdetés
Kiálltak a rajongók Robert Pattinson mellett

Mindannyian hitetlenkedve néztük az amerikai Us Weekly magazin borítóját, ahonnan megtudtuk, hogy Kristen Stewart a kétgyermekes, nős Rupert Sandersszel megcsalta Robert Pattinsont. Az Alkonyat-sztárok négyéves kapcsolata ért így véget, míg Rupert, a Hófehér és a vadász rendezője azóta kibékült feleségével.

Mindeközben Pattinson jelenleg zavartalanul népszerűsíti a Cosmopolis című filmjét Amerikában, érdekes élményben volt része. A Times Talks műsorvezetője kissé túlzásba esett, hiszen a szakítást Károly és Diana hercegnő esetéhez hasonlította. A rajongók ezen felbőszülve azonnal lefújolták, egy odaadó rajongó pedig hangosan kérte a következő kérdést.

A Jon Stewart interjúja közben végig nevető színész látszólag zavarba jött, és azt válaszolta, hogy ő nem menne ennyire messzire. Még mielőtt témát váltottak volna, Robert elárulta, hogy szerinte azért bánik így Amerika a hírességekkel, mert akárcsak Angliának, szüksége van egy királyi párra, akire felnézzen.

A 26 éves sztár eddig úriember módjára egyszer sem említette Kristen Stewart nevét, az interjúkon vidám és laza, és nem felejti el megköszönni a rajongóinak a támogatásukat. Nem is csodálkozunk rajta, hogy ebből az ügyből Robert nyert a legtöbbet, hiszen nem fogynak a filmszerepei Kristennel ellentétben, aki már elbukott egyet, és a Hófehér és a vadász folytatásában sem biztos a jelenléte, ráadásul ahelyett, hogy vállalná tettért a felelősséget, azon nyavajog, hogy Rupert miért úszta meg az egészet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek