Starity

HIMYM: Barney felhúzta a nyúlcipőt?

2012. augusztus 20. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja látott napvilágot az Így jártam anyátokkal című sorozat nyolcadik évadának első hivatalos promóképe, amin úgy tűnik, Barney megpróbál ellógni a saját esküvőjéről.

hirdetés
HIMYM: Barney felhúzta a nyúlcipőt?
Fotó: EW.com

A rajongók már tűkön ülve várják a hatalmas népszerűségnek örvendő Így jártam anyátokkal című sorozat nyolcadik évadát, így a készítők nyilvánosságra hozták az első hivatalos képet a szeptember 24-én debütáló Farhampton című első epizódból.

Mint arra már fény derült, a Cobie Smulders által megformált Robin és a nőcsábász Barney össze fognak házasodni, de természetesen ez az esküvő sem zajlhat le problémamentesen, amit a fotó is bizonyít. Nagyon úgy tűnik, hogy Neil Patrick Harris karaktere berezelt a nagy napon, de Lily és Marshal nem engedik meglógni. Craig Thomas elmondása szerint sajnos az egész esküvőt még nem láthatjuk az első részben, mivel ez csak egy kis előrepillantás lesz a jövőbe, hogy még jobban felcsigázzák a rajongókat.

A hivatalos leírás szerint Robin nagyon szorong a ceremónia napján és reméli, hogy Ted majd megnyugtatja, azonban Barney arra buzdítja barátját, hogy idézze fel azt a pillanatot, amikor Victoria faképnél akarta hagyni vőlegényét és együtt akartak elautózni a naplementébe. A vendégszereplők között lesz a Victoriát játszó Ashley Williams, Quinn megformálója Becki Newton, Thomas Lennon Klausként, Victoria ex-férjeként és Michael Trucco Nick, Robin barátjának szerepében.

A Farhampton nevet viselő rész szeptember 24-én, hétfőn este nyolc órakor lesz először látható a CBS műsorán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek