Starity

Cassadee Pope szívesen emlékszik vissza a gimnáziumi éveire

2012. augusztus 30. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cassadee Pope a Buzznetnek adott interjút, amelyben felelevenítette a gimnáziumi éveit, emellett néhány tanácsot is ad a most kezdő gólyáknak.

hirdetés
Cassadee Pope szívesen emlékszik vissza a gimnáziumi éveire
Fotó: Jenna Ross / beyondthebarricadephotography.com

Az amerikai Buzznet portál Vissza a suliba-projektjében ezúttal a mára egyre népszerűbb énekesnő, Cassadee Pope osztotta meg emlékeit és tanácsait rajongóival.

- Az első gimnáziumi nap olyan ilyesztő volt számodra, mint ahogy azt mondani szokták?
- Ami azt illeti az első napom a gimnáziumban egyben az első napom volt nyilvános iskolában is. Sokkal nagyobb volt, mint amihez hozzá voltam szokva, és nem is ismertem sok embert a suliban. Nagyon ijesztő volt először, de hála az égnek bekerültem az iskolának a pomponlány-csapatába és ezáltal rengeteg embert ismertem meg. Emellett szintén benne voltam a a sulikórusban és a bálkirálynői tevékenységekben is. Ha több dolgot csinálsz, több embert ismersz meg.

- Volt kedvenc tantárgyad? Esetleg legkevésbé kedvelt?
- A kedvenc óram az irodalom volt, leginkább azért mert magunk irhattunk költeményeket. A legkevésbé kedvelt tantárgyam a matematika volt. Egyszerűen szörnyű voltam benne.

-Voltak olyan egyedi emlékeid a gimnáziumban mint például a sulibulik, szalagavatók, bálkirálynős események? Részt vettél rajtuk?
- A bálkirányő-bálkirály választás volt a kedvenc időtöltésem a gimnáziumban. Kivettem a részem a szervezési részt illetően és bent maradtam iskola után segiteni a szervezési bizottságnak. Imádtam fellépni közönség előtt mindemellett. Minden osztálynak volt egy saját témája, és ahhoz volt egy kisebb tánc, amit előadtunk ilyenkor. A gólyaévemben a mi témánk a Tini Ninja Teknőcök voltak, mindannyian annak öltöztünk be. Döbbenetesen jó volt!

- Milyen tanácsot tudsz adni azoknak a gyerekeknek, akik most kezdik ősszel a gimnáziumi éveiket?
- A gólyaév egyszerre ilyesztő és mókás egyben. Ne vegyétek nagyon komolyan. Természetesen tanuljatok, és adjatok arra, hogy jó jegyeitek legyenek, de ez az a korszak, amikor felfedezitek, kik is vagytok igazából. Érezzétek jól magatokat! És hogy tudjátok, hamar elfog menni ez a néhány év. Élvezzétek ki az összes pillanatot és tevékenykedjetek!

- Egy dolgot még árulj el, amit ma már tudsz, de jó lett volna már akkor is tudni?
- Bárcsak tudtam volna akkor, kivel ne randizzak! Visszanézve azokra a fiúkra akikkel randevúztam, szégyenteljesen érzem magam miattuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek