Starity

Nicki Minaj zsűrizik az American Idolban?

2012. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igen prominens és zenei szaktekintélynek számító sztárokat üthet ki a nyeregből Nicki Minaj, ha leszerződik az American Idol következő évadára.

hirdetés
Nicki Minaj zsűrizik az American Idolban?

Már hónapok óta folyik a spekuláció az American Idol zsűrijének új összetételéről, miután Jennifer Lopez és Steven Tyler is elbúcsúzott a műsortól. Az egyik helyre már leszerződtették Mariah Carey énekesnőt, a másik szabadon maradt székre pedig olyan neves személyiségek jöttek szóba, mint Miley Cyrus, Adam Lambert vagy Nick Jonas, de még Aretha Franklin is jelezte, hogy érdekelné a zsűrizés.

A producerek azonban egy egészen meglepő választással rukkoltak elő. Ha hihetünk a pletykáknak, a nagyszájú rapper-énekesnő Nicki Minaj állítólag ugyanis már fél lábbal a műsorban van, források szerint a feltűnő stílusáról nevezetes sztár közel áll ahhoz, hogy aláírja a szerződést a műsor producereivel, és elfoglalja az utolsó betöltetlen pozíciót a zsűriben.

Kétségtelen tény, hogy Minaj nagyon ért ahhoz, hogy kitűnjön a tömegből, kérdés, hogy a tehetségkutatás mennyire lesz az erőssége. Ha az énekesnő valóban leszerződik a műsorba, a válaszra már nem is kell sokat várni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek