Starity

Rihanna élete szerelme az őt megverő férfi

2012. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: anna333413/reginanemes

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna nemrég könnyek között nyilatkozott Oprah Winfreynek Chris Brownról, arról a férfiról aki korábban megverte őt. A bántalmazás azonban nem változtatott semmit az akkori érzésein.

hirdetés
Rihanna élete szerelme az őt megverő férfi

Régóta pletykálják már, hogy az énekesnő egyetlen örök szerelme Chris Brown volt, van és lesz. A barbadosi csillag még annak ellenére is fülig szerelmes a rapperbe, hogy az 2009 februárjában megverte őt, az erről készült képeket pedig ország-világ láthatta. Rihanna most először őszintén beszélt érzéseiről, és arról, hogy mi van közte és Brown között.

„Megalázó és embertelen volt. Elvesztettem a legjobb barátomat! Úgy éreztem, hogy mindenki őt utálja. Az egész egy furcsa és zavaros helyzet volt számomra. Dühös voltam, fájt és úgy éreztem elárultak. Minden, amit tudtam a kapcsolatunkról megváltozott — egy éjszaka alatt más lett minden. És nem tudtam irányítani ezt! Nem könnyű megmagyarázni mindezt a kamerák előtt, hiszen az egész világ figyel. Azt gondolom azért hibázott ekkorát, mert szüksége van a segítségre. És ki fog neki segíteni? Tudtam, hogy mindenki szörnyetegnek nevezi majd, anélkül hogy mélyebbre néznének. Ezért én még jobban aggódtam érte!"

Rihanna elmondta, hogy már ismét nagyon közeli barátságot ápol Chrissel, és ezen nem is akarnak változtatni. Apránként jutottak el erre a szintre és az énekesnő nem tartja magát áldozatnak.

A beszélgetés egyik mélypontja az volt amikor Oprah feltette azt a kérdést, hogy szerinte őszinte volt-e a kettejük közti szerelem. „Abszolút! Ő jelentette számomra az igaz szerelmet. Nagyon fiatalok voltunk és szabadon éltünk. Ez rémes! Még mindig szeretem. Összerándul a gyomrom, amikor meglátom. A legrosszab pedig az, hogy pókerarcot kell vágnom, nem mutathatom ki mit érzek!” – mondta könnyek között Rihanna.

Oprah Winfrey bizonyára nem örül a popcsillag által elmondottaknak, hiszen a három évvel ezelőtti botrány után videóüzenetben kérte Rihannát, hogy ne menjen vissza az őt megverő férfihoz, ugyanis ha egyszer megtette, legközelebb is kezet fog emelni rá.


„Újra meg fog ütni!”
– hangsúlyozza Oprah 2009-ben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek