Starity

Taylor Momsen megint modellkedni fog

2010. július 24. 08:08   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor megint "jutalmat kapott" az elfogadhatatlan viselkedéséért - John Galliano, divattervező nemrég felajánlotta neki, hogy legyen legújabb parfümjének arca!

hirdetés
Taylor Momsen megint modellkedni fog

Taylor Momsennel manapság elszaladt a ló; nem elég, hogy nem korához képest öltözködik, viselkedik még a nyilatkozataiban sem tudja mellőzni a sértő megjegyzéseket, szavakat. Ráadásul a Gossip Girlös színésztársait is semmibe veszi.

És mindezen dolgok ellenére megint megjutalmazzák; modellkedni fog John Galliano kampányában. A parfüm valószínűleg már ősszel a boltokban lesz. Taylor a parfümreklám előtt modellkedett már; nem is olyan rég Madonna és lánya, Lourdes ruhakollekcióját reklámozta, a Material Girlt és emellett a New Look modellje is volt.

"Úgy hiszem, az, hogy kirúgtam a stylistomat végtelen szabadságot adott nekem a ruhákat illetően. Nem kell már olyan ruhákat felvennem, amik nem tükrözik az egyéniségemet." - nyilatkozta az MTV-nek, mikor új "megjelenéséről" kérdezték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek