Starity

Elkészült Avril Lavigne ötödik nagylemeze

2012. augusztus 23. 09:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, az énekesnő befejezte legújabb albumának utómunkálatait, már csak a papírmunka van hátra, és kikerül a boltok polcaira.

hirdetés
Elkészült Avril Lavigne ötödik nagylemeze
Fotó: Twitter

A kanadai származású Avril Lavigne legújabb nagylemeze körül már hónapok óta nagy a felhajtás. Az énekesnő már idén áprilisban bejelentette, hogy elkészült az új albuma, majd nyaralni ment franciaországba, de miután visszatért onnan vadiúj tetkóival, kiderült, hogy az ötödik lemezzel van még egy kis utómunkálat.

Most viszont már biztosan állíthatjuk, hogy elkészült az új albuma, hisz ezt ő maga erősítette meg Twitterjén. Már csak azt kell megvárni, hogy elfogadják az albumot, és utána kitűzik a megjelenés dátumát is.

A korong már most pozitív kritikát kapott, hisz egyik legjobb barátja, Gabriel Panduro szerint ez az eddigi legjobb albuma, és a zeneipar is nagy reményeket fűzz hozzá. Gabriel többször tweetelt az új lemez kapcsán, azt mondja nagyon rockos lesz.

Az albumon olyan nevek működtek közre, mint újdonsült vőlegénye Chad Kroeger a Nickelbackből, David Hodges, aki korábban az Evanescence tagja volt, sőt korábbi hírek szerint az énekesnő Marilyn Mansonnal is készített egy duettet.

Lavigne nagyon sokat dolgozott eddig, hisz nem csak az új lemez körül kell sündörögnie, hanem a New York-i Abbey Dawn divatbemutatójával is sok a munka, de szerencsére hagy időt pihenésre is, hisz nemrég barátnőivel mulatozott a mexikói tengerparton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek