Starity

Poénokkal oldották a hangulatot a színpadon Bereczkiék

2012. augusztus 21. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Váláasuk után először állt közösen színpadra a Bereczki-Szinetár házaspár. A kezdeti feszültséget poénokkal igyekeztek feloldani, így az előadásuk változatlan sikert aratott, bár kevesebb szerelmes dal hangzott el.

hirdetés
Poénokkal oldották a hangulatot a színpadon Bereczkiék

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra nem csak a szerelem terén alkottak párt, hanem a színpadon is, hiszen közös vállalkozásként duettkoncerteket adnak. A hétvégén először léptek színpadra a válásuk óta, így ugyanolyan zavarban voltak, mitha először állnának a publikum előtt.

A színészeknek fontos volt, hogy a közönség ne érezzen köztük feszültséget, ezért okosan, poénokkal póbálták árnyalni a magánéleti problémákat. A Bors beszámolója szerint a nézők imádták Zoli beszólásait, ha így folytatja, könnyen lehet, hogy sikeresebbek lesznek most, mint szakításuk előtt.

„A kislányom édesapja” – mutatott volt férjére Dóra. „Aki én vagyok – vágott közbe Zoli, majd hatásszünet után folytatta. – Egyelőre”. Erre rögtön jött a gyors válasz: „Vannak dolgok, amik nem változnak!”

A közönség jókat kacagott Bereczki további beszólásain. A színész nem hagyta ki a sajtót sem, többször is üzent nekik, hogy látja maga előtt a másnapi címlapot, illetve viccesen kérte, hogy a fényképekről retusálják le az izzadtságfoltjait.

A humor ezúttal jó ötletnek bizonyolt, hiszen a műsor alatt nagyon jól szórakozott a közönség, főleg amikor testi kontaktusba került a két színész, adódtak mulatságos helyzetek. Bár szerelmes dalok helyett többnyire popslágereket énekeltek, a közönség minden bizonnyal elégedetten távozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek