Starity

Megszületett a legfiatalabb Kardashian lány!

2012. augusztus 21. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár nagy vita alakult ki a névválasztás körül, egészségesen, egy boldog családba született Kourtney Kardashian és Scott Disick kisbabája, a kis Penelope.

hirdetés
Megszületett a legfiatalabb Kardashian lány!
Fotó: Us Weekly

A kisbaba nagynénje, Kim Kardashian azzal viccelődött, hogy Scotlandnek (Skócia) kellene elnevezni a kislányt az apja, Scott után, így a baba teljes neve Penelope Scotland Disick lett.

Scott Disick, Kourtney üzletember párja imádja a kislányt, alig várta, hogy megához ölelhesse. Elmondása szerint sosem gondolta volna, hogy belőle is lányos apuka lesz, de nem bánja, mert már most szerelemes kislányába.

„A legaranyosabb kislány, akit valaha láttam!” – mondta Kylie Jenner, Kourtney féltestvére, mikor először meglátta a kis Penelopét.

A népes Kardashian-Jenner-Odom család tehát alig várja, hogy minél több szeretet adjon át a kisbabának, aki igen szerencsés családba született. Penelope első ajándéka egy gyémánt fülbevaló volt, melyet már most visel.


Fotó: Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek