Starity

Mégsem házasodott össze Jessica Biel és Justin Timberlake

2012. augusztus 21. 18:06   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kacsa volt az esküvőről szóló pletyka – egy közeli ismerős megerősítette, egyelőre még csak az esküvőszervezés korai szakaszában van a két sztár.

hirdetés
Mégsem házasodott össze Jessica Biel és Justin Timberlake

A tegnapi nap folyamán a küldöldi pletykalapok címlapokon hozták a hírt, miszerint Jessica Biel és kedvese, Justin Timberlake örök hűséget fogadott egymásnak szombaton Wyomingban egy titkos esküvő keretein belül. Ám mára már kiderült, hogy a hír kacsa volt, még nem tartották meg a mennyegzőt.

A körülbelül fél éve jegyben járó pár már többször is hangoztatta, hogy jelenleg kevés idejük van az esküvő megtartására, ami valóban igaz, olyannyira, hogy Justin az állítólagos lakodalom napján is Puerto Ricoban forgatta a Runner, Runner című filmet.

„Justin és Jessica még komolyan az esküvő szervezésének a korai szakaszában vannak. Nem kell mindent kitalálni. Mind a ketten nagyon sokat dolgoznak” – mondta Justin egyik közeli barátja az Us Weekly magazinnak.

Bár most még nem szóltak az esküvői harangot, ettől függetlenül a pár nagy boldogságban él, és természetesen ami késik, nem múlik, ám a valós mennyező dátuma még nem tisztázott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek