Starity

Torontóban debütál Osvárt Andrea filmje

2012. augusztus 24. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatkozik be az Aftershock című film, Osvárt Andrea főszereplésével. A magyar színésznő a hollywoodi álom kapujában áll.

hirdetés
Torontóban debütál Osvárt Andrea filmje

A Torontói Nemzetközi Filmfesztivál Midnight Madness szekciójában mutatják be az Aftershock című filmet, amelyet szeptember 11. és 16. között háromszor is levetítenek majd az érdeklődőknek. Az indie thriller számunkra legnagyobb attrakciója kétségtelenül Osvárt Andrea lesz, bár a filmben Selena Gomez is felbukkan majd egy cameó szerep erejéig. Andreának ez az első amerikai filmfőszerepe, nem csoda, hogy már nagyon várja a szeptemberi fesztivált, hiszen végre lehetősége van a tengertúlon is megmutatni tehetségét a szakmának.

A film a chilei Valparaíso nevű tengerparti városban játszódik, amelyet egy földrengés dúl fel, az ott nyaraló turisták nyugalmával egyetemben. A film férfi főszereplője Eli Roth, a rendező pedig a chilei Nicolás López.

Andreának nemcsak a film miatt van oka örömre, hiszen a Transporter című tévésorozatot, amelynek női főszerepét játssza, már megvette az amerikai HBO, a német RTL, a francia M6, valamint a kanadai TMN és Movie Central adók, így a bájos magyar színésznő hamarosan rengeteg háztartásban lehet ismerős arc és név.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek