Starity

Nem csak Kristen Stewart bűnhődik a megcsalás miatt

2012. augusztus 24. 08:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig csak a Kristen Stewart körüli veszteségekről lehetett hallani, azonban úgy tűnik, Rupert Sandersnek is főhet a feje a félrelépése miatt.

hirdetés
Nem csak Kristen Stewart bűnhődik a megcsalás miatt

Bombaként robbant a hír, miszerint Kristen Stewart megcsalta kedvesét, a 41 éves, nős Rupert Sandersszel. Bár mindketten hivatalosan is bocsánatot kértek, látszólag a színésznő egyedül vitte el a balhét. Szerelme elhagyta, a legutáltabb sztár lett, kirúgták készülő filmjéből, sőt, arra is nagy esély van, hogy a Hófehér és a vadász második részéből is kiteszik a szűrét. Nemcsoda, hogy neheztel az emberekre, amiért csak őt hibáztatják a félrelépésért, míg Rupert semmi kárát nem látja az esetnek.

Nos, úgy tűnik, imái meghallgatásra találtak, ugyanis a jelek szerint a kétgyermekes rendező is nagy bajban van. Sanders felesége, Liberty Ross nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, azonban Twitteren keresztül közölte a világgal, hogy élete tönkrement, és teljesen megtörtnek érzi magát. Tegnap, augusztus 22-én jelent meg az eset óta először nyílvánosan, a Lawless premierjén. A modell egyedül érkezett az eseményre, és ami egyből mindenkinek szembe tűnt, nem viselte házassági gyűrűjét, amit korábban sosem vetett le.


Fotó: HollywoodLife

Bár a pár nem jelentette be hivatalosan, hogy elválnának, ezek után már senki nem számít sok jóra. A kérdés már csak az, hogy a melyik szülő kapja két közös gyermekük felügyeleti jogát, bár kicsi az esély, hogy az incidens után a bíróság az apának adná a kicsiket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek