Starity

Angelina Jolie kislánya első mozis szerepére készül

2012. augusztus 24. 11:11   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alig négy éves Vivienne a sztárpáros szerint hatalmas színészi tehetséggel van megáldva, melyet minden bizonnyal szüleitől örökölt.

hirdetés
Angelina Jolie kislánya első mozis szerepére készül

Vannak sztárok, akik csemetéiket olyan távol akarják tartani a nyilvánosságtól, amennyire csak lehetséges. Ám olyanok is vannak – és valljuk be, hogy ez sokkal gyakoribb – akik egész pici koruktól kezdve, igazi sztárrá nevelik gyermekeiket.

A tehetséges és elismert sztárpáros közös gyermeke, az ikerpár egyik tagja, a négyéves Vivienne már meg is kapta élete első filmes szerepét. Az aprócska színésznek ugyanis édesanyja oldalán kell majd játszania a Csipkerózsika megfilmesítésében, melyben Angelina Jolie a gonosz tündér szerepét kapta, a kislány pedig a fiatal hercegnőt alakítja.

„Angelina úgy gondolta, hogy Vivienne számára szórakoztató tapasztalat lehet ez a szerep. És Viv egy istenadta tehetség. Angelina és Brad többi gyermeke most rágják a szülők fülét, mert ők is szeretnének filmes szerephez jutni” – nyilatkozta egy bennfentes.

A forgatások Londonban zajlanak. A 14 éves  Elle Fanning játssza egyébként a hercegnőt tinédzser korában. Angelina már a forgatás elején elárulta, hogy a forgatókönyv egyszerűen lenyűgözte és már a gyermekei is izgatottan várják, hogy láthassák a filmet.


Fotó: ctrlstudio.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek