Starity

Közeleg Christina Aguilera visszatérése

2012. augusztus 24. 10:10   |   Szerző: katara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a napokban már elkészítette az új albumához szükséges fotóanyagot, a héten pedig már a videóklip forgatása is megkezdődött.

hirdetés
Közeleg Christina Aguilera visszatérése

Két év után Christina újra készen áll, hogy bemutassa elmúlt időszakának zenei termését, amit nagy valószínűséggel – ahogyan nála eddig is -befolyásoltak ezen peridóus eseményei: a Bionic album szereplése, a válása, az új szerelem, a mentori munkaköre. Szó mi szó, elég zűrös korszakon ment keresztül, és minden olyan ember aki hasonló megpróltatások után is képes felállni és folytatni amit szeret és amiben hisz, az becsületre méltó.

Már nyár elején terjengtek különböző pletykák az új anyagot illetően, milyen lesz az a dal, amelyet először hallhat a nagyközönség, és sokan emlegettek egy Your Body címzésű tracket, amihez várhatóan a klip is készül. Utóbbit igazolhatja, hogy Twitter-oldalán posztolt néhány képet a forgatásról, kis bepillantást enged a kulisszák mögé.

Az internet varázslatos dolog, főleg, ha hivatalosan még meg nem jelent számokra lelünk. Ahogy az lenni szokott, a Your Body is kiszivárgott idő előtt.

Az elektro hangzás erősen meghatározza a dal jellegét, ám azok az ívek amiket Christina képes megénekelni – melyek az évek során szinte már védjegyévé váltak –, azok adják meg igazán a lendületét, dinamikáját. A szöveget tekitve elég egyszerű, ám lényegretörően fogalmaz meg egy helyzetet, miszerint a vágy mindkét szereplőben jelen van és egyre csak fokozódik.

Fura szájízzel, de kimondjuk: egy a mai igények szerint megírt dalról van szó, melynek egyetlen pikantériája, ami viszont az átlag dalok fölé emelheti, az Chritina hangja.

A Your Bodyt a tervek szerint az ősszel induló amerikai The Voice tehetségkutató műsorban élőben is hallhatjuk majd tőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek