Starity

Hawaii Five-O: amit a folytatásról tudni kell

2012. augusztus 24. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tengerentúlon szeptembertől indul a Hawaii Five-O című sorozat harmadik évada, ezért cikkünkben összeszedjük azokat az információkat, amelyeket tudni érdemes az új epizódokról.

hirdetés
Hawaii Five-O: amit a folytatásról tudni kell

A napokban arról olvashattatok, hogy milyen érdekeségekkel tér vissza a képernyőkre a 90210, most pedig a Hawaii Five-O legújabb – szám szerint harmadik – évadának érdekességeit szedtük össze. Szerencsére a sorozatot nem kell bemutatnunk, hisz hazánkban is népes rajongótáborral rendelkezik – a Universal Channel és a TV2 is levetítette korábban az első évadot, a másodikat pedig a pro4 tűzte műsorára.

A kezdés

A harmadik évad nyitóepizódja La O Na Makuahine!, azaz Boldog Anyák Napját! címmel kerül adásba szeptember 24-én az amerikai CBS csatornán.

Epizódszám

A napokban kiderült, hogy az új szezon összesen 24 epizódból fog állni, ahogy az első is. A második évad azonban 23 epizódból, lpussz egy NCIS: Los Angelesszel közös crossoverből állt.

Nagyobb szerep Catherine-nek

Michelle Borth rajongói örülhetnek, ugyanis az új évadban a színésznő karaktere, Catherine Rollins nagyobb szerepet kap. Így azt is feltételezhetjük, hogy még komolyabbra fordul a kapcsolata Steve-vel.

Kono életben marad

A második évad azzal ért véget, hogy Kono Kalakaua megkötözve küzd az életéért a víz alatt, éppen ezért a különböző fórumokon mindenki azt találgatta, hogy a lány életben marad-e. Mivel az őt alakító Grace Park rendszeresen ott van a forgatásokon, így valószínű, hogy nem írták ki a karaktert.

Steve anyja színre lép

Annak ellenére, hogy mindenki úgy tudta, hogy Steve anyját megölték, a második évadzáróban az egykori haditengerész meglátta az édesanyját. A következő epizódokban pedig ki is derül, hogy tényleg így van, sőt, jelenléte még több kérdést vet majd fel. A karaktert Christine Lahti alakítja.

Tony Archer visszatér

A második évadban látott Tony Archer is visszatér, az őt megformáló James Caan tehát ismét együtt játszhat fiával, Scott Caannal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek