Starity

Új címen tűzik képernyőre Gabriela Spanic sorozatát

2012. augusztus 24. 16:04   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 3-tól megváltozik az RTL Klub műsorrendje, ami a telenovellákra is hatással lesz. A Soy tu dueña új címen és új szinkronnal lesz látható a csatornán.

hirdetés
Új címen tűzik képernyőre Gabriela Spanic sorozatát

Szeptember 3-tól gyökeresen megváltozik az RTL klub délutáni műsorrendje, melyben komoly szerep jut három 2010-es Televisa által készített telenovella is. A csatorna új címmel és új szinkronnal országosan fogható adón is műsorra tűzi Soy tu dueñát.

A novellában olyan tehetséges sztárok térnek vissza a képernyőre, mint Gabriela Spanic (Paula és Paulina, Császárnő), Lucero (Mindörökké szerelem), Fernando Colunga (Paula és Paulina, Mindörökké szerelem) vagy éppen David Zepeda (Sarokba szorítva, A végzet hatalma).

A történet a Riválisok címet kapta, utalva arra, hogy Valentinát (Lucero) és Ivanát (Gabriela Spanic) ugyanaz a férfi árulja el, majd mindketten egy másik férfiba szeretnek bele menthetetlenül, ami még tovább mélyíti a köztük lévő ellenségeskedést.

Tehát a novella szempember 3-tól mindenhétköznap 16:50-től felezett részekkel lesz látható az RTL Klubon. Érdekesség, hogy míg itthon a Marichuy – A szerelem diadala és a Riválisok követik egymást felezett részekkel, addig a bemutató idején Mexikóban a Soy tu dueña és a Triunfo del Amor követte egymást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek