Starity

Spice Girls - hol tartanak most?

2012. augusztus 26. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Olimpia záróünnepségén ismét megmutatta tehetségét minden idők egyik legsikeresebb leánybandája. Lássuk, mi történt velük az elmúlt években!

hirdetés
Spice Girls - hol tartanak most?

A Spice Girls 1996-ban alakult, de csak 3 évig volt aktív. A csapat 2007-ben visszatért, akkor a jegyek 38 másodperc alatt elkeltek. Most az Olimpia kedvéért léptek újra színpadra. Nézzük, hol tartanak most!

Victoria Beckham – Posh Spice

Utálta az iskolát, csak szerepelni akart, ezért otthagyta az egyetemet és énekelni kezdett. „Nem érdekel ki mit gondol, az én helyem a színpadon van” – mondta akkor. 1996-ban bevállogatták a Spice Girlsbe és ez teljesen megváltoztatta az életét. Több világsztár férfi vetett rá szemet, de ő David Beckhamet választotta, akit négy gyermekkel ajándékozott meg. Ám családanyaként sem tétlenkedett. Saját márkás divatcéget hozott létre, mellyel több millió dollárt keres.

Geri Halliwell – Ginger Spice

Geri volt az első, aki otthagyta a Spice Girlst. Talán zavarta, hogy ő nem kapott annyi figyelmet, mint csapattársai. Szólókarrierbe kezdett, de ez sem jött be igazán neki. 2006-ban megszületett kislánya, Bluebell, akinek hatására mesekönyveket kezdett írni – ezt már több sikerrel.

Melanie Brown – Scary Spice

Mel B a Spice Girls egyik táncosától esett teherbe, s bár 1997-ben összeházasodtak, és egy kislányuk is született, két év múlva elváltak. A táncos bosszúból világgákürtölte, hogy házasságuk exneje műmelle miatt ment tönkre. Mel B Amerikában folytatta karrierjét, ám ismét teherbe esett. Ezúttal Eddie Murphytől. 2007-ben Stephen Belafonte mellett végül megtalálta a boldogságot.

Emma Bunton – Baby Spice

20 évesen válogatták be a Sice Girlsbe. Táncosnő szeretett volna lenni, de a színészet sem állt tőle messze. A Spice Girls-zel lett világhíres, teljesen a zenére hangolódott. Ő is megpróbálkozott szólókarrierrel, de ez neki sem hozta meg a sikert. Így rádió- és tévéműsorokat vezet. Két kisfia született Jade Jones énekestől.

Melanie Chisholm – Sporty Spice


A érettségi után felsőfokú színészkurzusra járt, majd felfigyelt a lánycsapat hírdetésére. Szerencsésen bekerült a Spice Girlsbe és az banda felbomlása után is sikerült a pályán maradnia. Dalszövegíróként, zenészként és üzletasszonként maga dolgozott meg sikeréért. A sikernek viszont ára van, magánélete nem alakult ilyen fényesen. Párjával, akivel 10 évig élt együtt és közös gyerekük is van egy hónapja szakítottak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek