Starity

Nina Dobrev álma egy James Bond-film

2012. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves színésznő legnagyobb filmes álmairól mesélt legutóbbi interjúja során.

hirdetés
Nina Dobrev álma egy James Bond-film
Fotó: Esquire Magazine

Nina Dobrev hatalmas hírnévre tett szert a Vámpírnaplók című sorozattal, ugyanis 2009-ben megkapta Elena Gilbert szerepét és ezzel berobbant a köztudatba. A The CW sikersorozata előtt is szerepelt számos filmben és jó pár sorozatban is kapott epizódszerepeket, de a bolgár származású színésznő a világhírnév elérése után sem áll le a munkával.

Legutóbb az Ocean Drive nevezetű magazin szeptemberi számának címlapján tündököl Nina és az elmaradhatatlan interjú során szóba kerültek jövőbeli tervei és legnagyobb filmes álmai is.

„Egy kicsit ki akarok próbálni mindent. Álmaim szerepe egy James Bond-filmben lenne, vagy ha csinálnak egy másik Lara Croft, vagy akár egy előzmény Lara Croft-filmet. Ezt szeretném csinálni, hogy szisztémát váltsak. Ismeritek az August: Osage County című darabot? Most megfilmesítik és Julia Roberts és Meryl Streep fogják játszani az anyukákat. Álmaim szerepe lenne a lányukat játszani. Azt hiszem akkor fogják forgatni, amikor én a Vámpírnaplókat, de ezeket a fajta dolgokat szeretem. Erős karaktereket akarok játszani és igazi emberekkel akarok dolgozni.” – mesélt álmairól a 23 éves színésznő.

Nina legutóbbi filmje a Perks of Being a Wallflower, melyben a Harry Potter-filmek sztárjával, Emma Watsonnal játszik szeptember 21-én kerül az amerikai mozikba, így egyelőre főállású vámpírként fog tevékenykedni a közeljövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek