Starity

Victoria Justice izgatott a jövőjét illetően

2012. augusztus 25. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért a Victorious, így a sorozat címszereplője izgatottan és pozitívan néz jövője elébe.

hirdetés
Victoria Justice izgatott a jövőjét illetően

Sokként érte a rajongókat, hogy miután bejelentették, lesz negyedik évada a Victoriousnak a Nickelodeon mégis törölte a sorozatot. A nézők mellett a színészek és a készítők is szomorúan fogadták a hírt, de egyszer minden véget ér, így a címszereplő Victoria Justice már pozitívan áll jövőjéhez és a lehetőségekhez.

„Amikor először hallottam a híreket egy kicsit sokkos állapotba kerültem. Egyáltalán nem számítottam rá, de hiszem, hogy minden okkal történik. Izgatott vagyok a lehetőségektől.” – mesélte a 19 éves színésznő a Teen Vogue-nak.

Victoria színészi pályafutását a Nickelodeonnál kezdte és egészen eddig a csatornánál dolgozott, időközben pedig felnőtt, így már nem csoda, hogy vágyott egy kis váltásra és érettebb szerepkre.

„12 éves korom óta a Nickelodeonnál vagyok – kezdve a Zoey 101-el, aztán megkaptam a saját sorozatomat 16 évesen. Most 19 vagyok és úgy érzem, hogy a show nagyon jól futott. Imádom az egész stábot és ez egy felejthetetlen utazás volt. Valamivel idősebb lettem és készen állok érettebben kezelni a karrieremet. Remélem a rajongóim is követni fognak.” – zárta mondandóját az egykori Tori Vega.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek