Starity

Egymillió példánya kelt el a Want U Backnek az USA-ban

2012. augusztus 25. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher Lloydot nem csak a britek szeretik és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy több mint egymillió példányszámot vettek a tengerentúlon is a Want U Back című kislemezből.

hirdetés
Egymillió példánya kelt el a Want U Backnek az USA-ban

A brit X Factorban feltűnt Cher Lloyd harmadik kislemezes dalához a Want U Backhez két videoklipet is forgattak. Az első kisfilmben közreműködik a másik X Factor-felfedezett, Astro, a másodikban viszont már nem hallhatjuk a 15 éves rappert, mivel ez kizárólag az amerikai siker érdekében készült.

Az USA-ban májusban adták ki a kislemezt és az már több, mint egymillió példányban kelt el, így a 19 éves énekesnő már a tengerentúlt is sikeresen meghódította.

„Ez annyira csodálatos, a Want U Back egymillió példányban kelt el Amerikában” – újságolta izgatottan a Music Weeknek.

A tehetségkutató egyik mentora, L.A. Reid írta alá Cher lemezszerződését az Epic Recordsnál, akit ugyancsak lenyűgözött az eredmény és még nagyobb dolgokat remél a jövőtől: „Nagyon izgatott vagyok Cher sikerének fejlődése miatt. Ez még csak a kezdet!”

Cher debütáló albuma a Sticks + Stones 2011. november 7-én jelent meg, ám idén október 2-án kiadják Amerikában is. Legutóbbi kislemezének hatalmas sikere után számítani lehet arra, hogy élete első lemeze is ugyanekkora, ha nem nagyobb eredményeket fog elérni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek