Starity

Perrie Edwards bízik Zayn Malikben

2012. augusztus 27. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas a szerelem a britek két egyik legkedveltebb bandájának, a Little Mix és a One Direction álompárjának háza táján. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Perrie nem féltékeny a Zayn körül legyeskedő rajongókra.

hirdetés
Perrie Edwards bízik Zayn Malikben

Valószínűleg a One Direction fanatikus rajongói nem igazán gondoltak még abba bele, hogy milyen nehéz is lehet a brit fiúbanda barátnőinek a helyzete. Nap, mint nap őrült lányok veszik körül őket, intim ajándékokkal lepik meg őket, mitöbb akadnak olyanok is, akik felajánlkoznak nekik. Sőt Zayn Malik nemrég tett nyilatkozata is aggodalomra adhat okot, azonban barátnője, Perrie Edwards nem aggódik és bízik szerelmében.

„Szerintem ez vicces. Meg kell bíznotok egymásban. Zaynnel nagyon boldogok vagyunk és elég gyakran látjuk egymást, kivétel amikor Amerikában van. Akkor nagyon nehéz, de én bízom benne és így még különlegesebb, amikor végre újra találkozunk” – válaszolt Perrie a The Sun riporterének kérdésére, aki az öt fiút körülvevő hatalmas rajongótábort vette célba.

Perrie azt is elárulta, hogy ha távol vannak egymástól rengeteget beszélnek az internetnek hála és fontosnak tartja azt is például, hogy elmondják egymásnak, mi volt a napi programjuk. Tény, hogy a Zayn-rajongók nagyon messzire el tudnak menni, ha plátói szerelmükről van szó és sokszor írnak rossz dolgokat a Little Mix szőkeségéről, de az énekesnő megtanulta, hogy figyelmen kívül kell hagyni a rosszakarókat és csak azokkal foglalkozni, akik örülnek a boldogságuknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek