Starity

Fluor az autók között lövöldözött - lekapcsolta a rendőrség

2012. augusztus 28. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Műanyag játékpisztoly miatt hívták a rendőrséget Fluor Tomi nyakára, aki azzal szórakozott, hogy a körülötte elhaladó gépkocsikra célzott a „fegyvernek látszó tárggyal".

hirdetés
Fluor az autók között lövöldözött - lekapcsolta a rendőrség
Fotó: Facebook / miki357

Fluor és menedzsere éppen a Nagytétényi úton haladt, mikor a rendőrség félreállította gépkocsijukat, ugyanis bejelentést kaptak, hogy valaki lőfegyverrel tartja rettegésben az autósokat. A rend őrei nagyot néztek, amikor kiderült, hogy a rapper mindössze egy műanyag játékpisztolyt rejteget.

„Elmentünk egy kínai üzletbe, hogy a fellépésekre bevásároljak mindenféle hülyeséget. Rengeteg zenélő, villogó dolgot vettem, többek között egy játékpisztolyt is. Ez egy szürke, neon narancssárga végű fegyver, ami hangosan zenél, és persze elképesztően villog. Mivel nagyon tetszett, így egész úton azzal szórakoztam, hogy minden autót lelőttem. Ezt egyesek komolyan vették, és bejelentették a rendőrségen, hogy lövöldözöm fényes nappal az utcán. Alig fél óra múlva megállított egy rendőrautó. A biztos urak igazoltattak, és elkérték a »veszélyes fegyvert«, hogy alaposan szemügyre vegyék azt" – mondta a Blikknek nevetve Fluor, akit az igazoltatás után végül nem vettek őrizetbe.


Fluor játéka

Az előadó sajnálja, hogy vannak ilyen rosszindulatú emberek, neki ugyanis meggyőződése, hogy egy rosszakarója jelentette fel. Elképzelni sem tudja, hogy valaki tényleg komolyan azt hitte, hogy rendes fegyverrel hadonászik az ablakból. Hozzátette azt is, hogy a következő fellépésére is magával viszi vadiúj pisztolyát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek