Starity

Lindsay Lohant ismét börtön fenyegeti!

2012. augusztus 28. 15:03   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb részletek láttak napvilágot a Lindsay Lohan ellen indított eljárásban. Két kép is bizonyítékot jelenthet a 26 éves, jelenleg próbaidőn lévő színésznő ellen.

hirdetés
Lindsay Lohant ismét börtön fenyegeti!

A múlt héten számoltunk be arról, hogy Lindsay Lohan gyanúba keveredett egy ékszerlopás kapcsán, ám hamar tisztázta magát. Az eset viszont éles fordulatot vett, a botrányhősnő sokkal nagyobb bajban van, mint valaha. A legrosszabb, hogy ismét börtön fenyegeti, hiszen a korábbi ügyei miatt még mindig próbaidőn van.

Mint ismeretes, Lindsay egy partin volt hivatalos a milliárdos Sam Magid házában, ahová vele tartott régi asszisztense, Gavin Doyle is. Sam értesítette a rendőrséget, mivel úgy vélte, hogy az értéktárgyait – 100 ezer dollár értékű napszemüveget, karórákat és egyebeket – elloptak tőle. Pár nappal később újrafogalmazta a sztorit, hogy miért, nem tudni.

A rendőrségi nyomozás még mindig tart, hiszen nincs semmilyen bizonyíték Lindsay és Gavin ártatlansága, vagy bűnössége mellett. A probléma csak az, hogy Lohan a Twitteren közzétett két fotót a saját ékszereiről, melyeken az eltűnt értékek egy része is látható – hamarosan le is törölte őket, ám az internet korszakában semmi nem tűnik el nyomtalanul.


Fotó: Twitter

A Los Angeles-i rendőrség kapcsolatba lépett Lindsay ügyvédjével, hogy a gyanúsítottakat kihallgathassák, ám a próbálkozás sikertelen maradt. A mai napig nem tettek közzé hivatalos álláspontot az eset kapcsán, így a botrányhős sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó az esetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek