Starity

Fia életét kockáztatta felelőtlensége miatt a tévésztár

2012. augusztus 29. 08:08   |   Szerző: FashionLady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scott Disick, Kourtney Kardashian párja a tűző napon felejtette kisfiát, míg ő nyugodtan vásárolgatott. Tényleg ilyen felelőtlen apa volna?

hirdetés
Fia életét kockáztatta felelőtlensége miatt a tévésztár

Nem sok ember kedveli a Kardashian-lány párját, Scott Disicket. Bizonyára ez nem amiatt van, mert felelőtlen és nem gondolkozik előre, ám most megmutatta, hogy ezek is a rossz tulajdonságai közé sorolhatóak.

A tévésztár a minap útközben gondolt egyet, megállt és elment újságot vásárolni, míg Masont, a nagyobbik gyermekét a kocsiban hagyta a tűző napon. A híres apuka számára az egész csak pár percnek tűnhetett, ám ez idő alatt a kocsiban a hőmérséklet a 45 fokot is elérhette, hiszen Scott nem húzott le egy ablakot sem, és a klímaberendezés sem működött.

Kíváncsiak lennénk arra, hogyan reagál erre a gyermek édesanyja, Kourtney. Ha ezt az esetet nem is vesszük figyelembe, tudnunk kell, hogy a két reality sztár kapcsolata egyébként is veszélyben van, hiszen Scott folyton bulizik, fittyet hányva arra, hogy párja egész nap a gyermekeikkel van, nehogy bajuk essen – ellentétben az apjukkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek