Starity

Vera Farmiga a Bates Motelbe költözik

2012. augusztus 29. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Psycho című filmklasszikus előzménysorozata nagy durranásnak ígérkezik, a filmtörténelem egyik legikonikusabb anyukáját Vera Farmiga fogja játszani.

hirdetés
Vera Farmiga a Bates Motelbe költözik

Jóval több vitalitás fog szorulni Norman Bates mamájába az A&E által készített Bates Motel című sorozatban, amely az 1960-as Psycho előzményeit fogja bemutatni, mint az eredeti Hitchcock-filmben.

A sorozat egyik producere jelentette be, hogy Mrs. Bates szerepére sikerült leszerződtetniük Vera Farmiga színésznőt. Az Egek ura című filmért Oscar-díjra is jelölt sztár, ha nem is egy kimondott sikolykirálynő, már rendelkezik némi tapasztalattal hátborzongatás terén, hiszen a Joshua és Az árva című filmekben bizonyította, hogy ez a műfaj is jól áll neki.

A Psychóból már számtalan előzmény és folytatás látott napvilágot, sőt, Gus Van Sant jóvoltából még egy kockáról kockára az eredetivel megegyező remake is a mozikba került. A sorozat azokat az időket hivatott bemutatni, amikor az ifjú Norman Bates sorozatgyilkossá formálódik eszelős anyja hatására. A hardcore rajongók egy hasonló témájú filmet már láthattak, amelyben Henry Thomas játszotta a főszerepet.

Normant jelenleg még mindig keresik a producerek, az mindenesetre biztos, hogy bárkit is választanak, nem lesz könnyű az Anthony Perkins által legendássá tett figura bőrére bújnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek