Starity

Harry védelmében meztelenkednek a rajongók

2012. augusztus 29. 16:04   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a herceg hibát követett el, ő is csak egy ember, aki keményen dolgozik és néha megérdemel némi kikapcsolódást. Ezt sokan így látják, ezért Harry védelmében demonstráció indult a Facebookon!

hirdetés
Harry védelmében meztelenkednek a rajongók

A herceg körül nemrég kirobbant botrány még mindig az egész világot lázban artja. Míg a bulvármédia Harry büntetésének lehetőségét találgatja, a rajongók viccesebben reagáltak Harry herceg féktelen bulizására s az őt ért vádakra. Elindult ugyanis egy szolidaritási hullám: az emberek meztelen képeket töltenek fel magukról az internetre.

Világszerte töltenek fel nap mint nap Twitter- és Facebook-felhasználók vicces képeket magukról, amint pucér hátsóval szalutálnak a kamerának, s nem csupán hölgyek, de hivatásos katonák is. A mozgalom neve Support Prince Harry, és ez idáig a 14 ezret is meghaladja a demonstrálók száma.


hollywoodreporter.com

Harry rajongótábora talán rekordot is dönt, hiszen sosem fordult még elő, hogy egy híresség botlása után ennyi ember szimpátiája került volna kifejeződésre képek formájában. A demonstráció egy Facebook-csoporttal indult, ahová bárki tölthet fel fényképet, így megvédve a herceget a sajtótól.

A klub alapítója, Jordan Wylie így nyilatkozott az angol Sun magazinnak: „Felháborító, hogy Harryt azért kritizálják, mert Las Vegasban csintalankodott, hiszen ő is csak egy srác – majd így folytatta. – Lehet, hogy király lesz, de eközben keményen dolgozó pilóta is egyben, aki mulatni akart egy kicsit.”

A facebookos demonstráció ellenére Harry személyi titkára azt tanácsolta a hercegnek, hogy törölje saját profilját az oldalról, mely Spike Wells álnéven fut, hiszen rengeteg pikáns fotó és félreérthetetlen megjegyzés érkezik mind üzenetben, mind bejegyzés formájában az adatlapra.

A 27 éves herceg valószínűleg az emberek szimpátiájának ellenére sem fog egyik percről a másikra megbocsátást nyerni nagyanyjától, II Erzsébet királynőtől, valamint a trón várományosától, édesapjától, Charlestól, hiszen hatalmas visszhangot keltett az általa okozott botrány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek