Starity

Justin Bieber és Nick Jonas az amerikai X-Faktorban

2012. augusztus 29. 15:03   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két énekest legközelebb az amerikai X-Faktorban láthatjuk, hiszen a mentorok őket kérték fel, segítsék döntésüket a mentorok házában.

hirdetés
Justin Bieber és Nick Jonas az amerikai X-Faktorban

A már több éve futó brit tehetségkutató amerikai változata idén a második évaddal tér vissza a képernyőkre, olyan zsűrikkel, a későbbiekben pedig mentorokkal, mint Britney Spears, vagy Demi Lovato. Természetesen a tehetségkutató kieszelője, Simon Cowell is a hölgyek mellett foglalhat helyet, L.A. Reid társaságában.

Egy ideje már találgatnak az emberek, vajon kik fogják majd őket segíteni a mentorok házában, a napokban pedig felmerült két név, ami egyre valószínűbb, hogy nem csak pletyka.

Demi Lovato oldalán állítások szerint a legfiatalabb Jonas testvér, Nick fog majd ülni, L.A. Reid munkáját pedig hivatalosan is a népszerű énekes, Justin Bieber segíti majd. Egyelőre az még titok, hogy a másik két zsűritag mellett kik bukkannak fel, ám előreláthatóan ők is nagy neveket tudhatnak majd maguk mellett.

Egyébként a műsort először szeptember 12-én sugározza majd a FOX-csatorna, aki pedig nem tudná majd megnézni, annak sem kell aggódnia, hiszen a show hivatalos YouTube-csatornájára mindig felkerülnek a videók.

Valamint, ha már szó esett Simon Cowellről, meg kell azt is említenünk, hogy, aki hiányolja őt a brit X-Faktorból, egy pillanatig sem kell csüggednie, valamilyen formában még meg fog jelenni a szériában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek