Starity

Újabb fejlemények a Harry-ügyben: nagyobb botrány is lehet

2012. augusztus 30. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy ára volt annak a pucérkodásnak a herceg számára – ráadásul újabb titkokra derült fény arról a bizonyos éjszakáról.

hirdetés
Újabb fejlemények a Harry-ügyben: nagyobb botrány is lehet

Bár a meztelenkedő herceg egyre nagyobb rajongótáborra tesz szert az interneten, azért botrányos viselkedésére semmiképp nem lehet büszke – ezt bátran kijelenthetjük azok után, hogy újabb részletek derültek ki a féktelen vegasi partiról.

Nem elég, hogy nagyon közeli kapcsolatba került egy lánnyal aznap este, amiért a barátnője elhagyta, hanem mint kiderült, kokaint is találtak annak a hotelnek a fürdőszobájában, ahol Harry mulatozott.

„Az az éjszaka Harry herceg egyik legőrültebb éjszakája volt. Mindenki ivott, és néhányan drogoztak is” – mesélte egy szemtanú a RadarOnline-nak, aki ugyan nem látta közvetlenül Harryt drogozni, de nyilván nem volt mindig a szeme előtt.

Az is kiedrült, hogy nem csak egy hölgy volt, akivel a herceg „mulatozott”. Pechjére pedig állítólag valaki levideózta az affért, így ha az a videó is előkerül, az lehet a királyi ház eddigi legnagyobb botránya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek