Starity

Cameron Diaz ma ünnepli 40. születésnapját

2012. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő élete fordulóponthoz érkezett, hiszen ma ünnepli 40. születésnapját.

hirdetés
Cameron Diaz ma ünnepli 40. születésnapját

Cameron augusztus 30-án tölti be 40. születésnapját. Az elmúlt 18 évben 30 filmben szerepelt, s kiváló alakításáért egy Oscar- és egy Golden Globe-díj csücsül a polcán. Ami pedig a bankszámláját illeti, csaknem 30 millió dollár az éves jövedelme, így vagyonával még a 48 éves Sandra Bullock és a 44-et taposó Julia Roberts előtt áll.

Cameron 15 éves korában kezdte pályafutását, méghozzá modellként. 22 évesen kapta élete első filmes szerepét a ma 50 éves színész, Jim Carrey oldalán, A maszkban, s ez meg is lepte az akkori filmkritikusokat, hiszen Cameron semmilyen tapasztalattal nem rendelkezett, mégis egy ilyen jelentős szerephez jutott.

A kaliforniai hölgy később, méltán elhíresült a szakmában lehengerlő humorával. De nem csupán ez mondható különlegesnek személyiségében, hiszen a 179 centiméter magas szőkeség egész életében fitt volt, ugyanis kitartóan sportol. Az ok talán csak annyi, hogy Cameron hű próbál maradni modell múltjához, így formában tartja bikinialakját.

Cameron igazi hollywoodi álomnő: szőke, magas, sportos, humoros és minden tekintetben feltűnő személyiség. Egy dolog mégsem passzol az életében: Cameronnak a szerelemben sajnos sosem volt szerencséje. Úgy tűnik, a hollywoodi álomcsajoknak is van miért szomorkodniuk.

Jelenleg a mozikban látható legújabb filmje, a Várandósok, amelyben Cameron terhes kismamát játszik Jennifer Lopez oldalán. Egy újabb vígjáték, melyben Diaz egy újabb tipikus szexi csajt alakít, akire tökéletesen passzolnak a sztereotípiák.

Cameron általában hasonló sztereotípiákat jelenít meg a vásznon, hiszen egyéb szerepeiben volt már zsebmetsző szőkeség, ahogyan például a New York bandái című filmben. Alakított már nimfomán csajt Tom Cruise oldalán a Vanília égboltban, de együttérző anyaként is megszerethettük őt A nővérem húga című moziban.

Bevétel, vagy díjazás? Cameron akár mind a kettőre fittyet hányhat, hiszen a színésznő a legkevésbé sem aszerint vállalja szerepeit, hogy melyikért kaphat több pénzt, vagy esetleg egy újabb Oscar-díjat, netán melyikért fogjuk őt méginkább kedvelni. A világ már a lábai előtt hever.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek