Starity

A Dél királynője sztárja a Grimmben kapott szerepet

2012. augusztus 30. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ramona és a Dél királynője sztárja ezúttal új szerepben tündököl, hiszen a Grimm című amerikai sorozatban játszhat majd.

hirdetés
A Dél királynője sztárja a Grimmben kapott szerepet

Kate Del Castillót már rengeteg telenovellában láthattuk, de már játszott a méltán népszerű Miami helyszínelőkben, és a Nancy ül a fűben című sorozatban is volt egy emlékezetes epizódszerepe.

De most egy igazán érdekes szériában kapott szerepet, méghozzá az NBC sikersorozatában, a Grimmben. A Halloween című részben lesz látható, ahol egy portlandi nyomozót, Valentina Márquezt fogja alakítani. Egy emberrablási ügyben segíti majd a nyomozást Nick és Hank mellett, persze itt sem fognak hiányozni a mesebeli lények, ugyanis ebben az epizódban a mexikói városi legendán alapuló La Llorona lesz az effajta különlegesség.

A Kate-tel készült rész debütálása október 26-án lesz Amerikában. Ez az epizód természetesen a 2. évadban kap helyet. A Grimm az azonos nevű testvérek leszármazottairól és különleges képességeikről, illetve a furábbnál furább lényekről és a már jól ismert mesékről szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek