Starity

Michael Jacksont az egész szülővárosa ünnepli

2012. augusztus 31. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Jackson augusztus 29-én ünnepelte volna 54. születésnapját. A gyermekei nem feledkeztek meg róla, egyenesen az Indiana állambeli Gary városába utaztak, ahol az egész város a pop királyára emlékezik.

hirdetés
Michael Jacksont az egész szülővárosa ünnepli

A pop koronázatlan királya már három éve hunyt el, Michael Jackson idén ünnepelte volna 54. születésnapját, ám gyermekei nem feledkeztek meg róla: a 14 éves Paris, aki a hírek szerint hamarosan a filmvásznon bizonyíthatja színészi tudását, és a 15 éves Prince Michael a sztár gyerekkori otthonában, az Indiana állambeli Gary városában ünnepelte édesapjuk születésnapját, nagymamájukkal, Katherine Jacksonnal, nagynénjükkel, La Toyaval, valamint nagybátyjuk, T.I. is ott volt.

A gyerekek egy-egy I love Gary-feliratú pólóval fotózkodtak, ezzel is kifejezve, mennyire szeretik ezt a várost, ahol édesapjuk a gyermekkorát töltötte. A gyerekek pedig azért látogattak el a városba, mert édesapjuk előtt tiszteleg az egész város: a születésnapján kezdődő megemlékezés első napján gyertyákat égettek, a megemlékezés szeptember elsejéig tart majd az Indiana állambeli Garyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek