Starity

Colin Farrell kutyarabló forgatókönyvíró lesz

2012. augusztus 31. 13:01   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érkezik az Erőszakik stábjának új filmje, ami a Seven Psychopaths címet kapta. Megérkezett a trailer.

hirdetés
Colin Farrell kutyarabló forgatókönyvíró lesz

Colin Farrell ismét együtt dolgozott Martin McDonagh, Oscar-díjas rendezővel. Első közös sikerük, az Erőszakik után Októbertől megnézhető új filmjük, amely elsőként a Toronto Nemzetközi Filmfesztiválon majd Amerikában lesz látható, de csakis felnőttek számára.

Megérkezett a trailer a várvavárt filmhez, amiben Colin egy Marty nevű forgatókönyvírót alakít, akinek barátaival együtt Hans (Christopher Walken) és Billy (Sam Rockwell) nem megy jól a sora, nem sikeresek szakmájukban, a válság miatt nem tudnak haladni egyről a kettőre, ezért menő és gazdag emberek háziállatait rabolják el, az értük kapott jutalékból tartják el magukat. Legyen szó akár nyúlról vagy lóról, ők mindent sikeresen csinálnak, ám meggyűik a bajuk egy Shih Tzu névre hallgató kutyával, akinek gazdija egy alvilági gengszter, Charlie (Woody Harrelson). Charlie tajtékzik a dühtől és bárkit képes megölni, hogy visszaszerezze ölebét, persze mikor ennek híre megy a városban, a rablók már nem tudnak megszabadulni a kutyától, akármennyire is próbálkoznak.

A történetből kiderül, hogy nagyobb bűnök is száradnak a lelkükön, mint kutyarablás, barátnők és ismerősök is belekeverednek az ügybe, amely egy idő után már nemcsak a kutyáról szól. Martin egy újabb sötét humorú, de pörgős filmmel állt elő, amit a maga bizarr látásmódjával alkotott meg és a stábban amerikaiakon kívül írek, svédek, oroszok, ausztrálok és szlovén színészek is szerepelnek.

Új oldaláról ismerhetjük meg Gabourey Sidibe színésznőt, Helena Mattssont és Abbie Cornisht is, utóbbi kettőről kiderül, hogy ők is pszichopaták, így a filmben mind a hét ember egymás útjait keresztező kalandjait követhetjük. Az eredeti debütálási időpont változott, hónapokat késett a bemutató és Woody Harrelson előtt Mickey Rourke-t nézték ki a gengszter szerepére aki nemet mondott az ajánlatra.


a film hivatalos posztere

A magyarországi megjelenésről egyelőre még nincs hír, a film disztribútorai között a Prorom Media-Trade nevű magyar cég is megtalálható, ám ők még nem adtak hivatalos tájékoztatást a megjelenésről. A film megtekintése a trailer alapján csak felnőtteknek ajánlott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek